Over ons

Chapps staat voor "Checking Apps".

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van een breed scala aan inspectie-oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de vastgoedsector. We zijn ons ervan bewust dat het uitvoeren van gedetailleerde en efficiënte inspecties de basis is waarop vastgoedbeheer functioneert. Je moet de juiste gegevens verzamelen, zodat je ervoor zorgt dat de informatie die je verzamelt, je helpt betrouwbare en praktische informatie te genereren.
Dat is waar Chapps binnenkomt.

Inspecties zijn onvermijdelijk en erg belangrijk. Het gaat over het controleren van compliances en het dekken van jouw verplichtingen.
Het gaat over het organiseren, plannen en opvolgen van onderhoud. Het gaat om het realiseren van snelle omzet in het geval van huur. Het gaat om het verantwoorden van kosten en lasten aan verhuurders, bewoners of huurders, het registreren van aanvragen, het documenteren van incidenten ...
Uiteindelijk gaat het erom jouw rapportage aan het management / belanghebbenden zo efficiënt mogelijk te maken.

Er zijn dus veel redenen waarom je een professionele tool nodig hebt en betrouwbare inspecties kunt maken.

Dus stop met improviseren en stop met het gebruik van pen & papier. Laat mensen samenwerken.
We bieden je verschillende Apps voor de verschillende inspectie-uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd. Je hebt meer dan een controlelijst op een tablet nodig.

Onze oplossingen bieden je niet alleen een zeer intuïtieve checklist, maar bieden ook ondersteuning voor de verschillende processen en de verschillende betrokken personen. Complementair bieden wij je een krachtige cloud-gebaseerde Chapps Manager. Wij stellen je als manager in volledige controle. De Chapps Inspectie Apps zijn goed ontworpen en bieden je zeer praktische oplossingen. We denken dat dergelijke applicaties actie-gedreven moeten zijn. Het betekent dat het je moet helpen om georganiseerd te worden.

Het gaat niet om het plannen van investeringen, het gaat erom dat je ervoor zorgt dat je eigendommen in goede staat zijn vandaag, morgen en over een jaar.
Dus, ontdek de werkwijze van Chapps.
Het zal je manieren veranderen.

Gebruik Chapps en werk vanaf nu slim, snel en accuraat.

Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid