Evenementen

Mei 2019
 • 23 Mei

  CorporatieNL Digital event: Werken met digitalisering

  Hilversum, Nederland
  Jouw werk wordt steeds digitaler, of je het nu wilt of niet. Als je hierin meegaat dan kun je je werk ook in de toekomst met plezier blijven doen. Het Digital Event staat dit jaar volledig in het teken van ‘werken met digitalisering’ en helpt jou om te functioneren in een voortdurend veranderende omgeving. Aangezien dit perfect aansluit bij de oplossingen van Chapps zijn wij hierbij aanwezig. Bezoek ons op stand (nummer 4) in hal D op 23 mei.

  Meer informatie
Juni 2019
 • 22 Jun
  25 Jun

  ACUHO-I jaarlijkse conferentie en expo

  Toronto, Canada
  Als de belangrijkste hub voor activiteiten en kennis in de wereld van campus woningen, is de ACUHO-I Conference & Expo een gedenkwaardige onmisbare gebeurtenis die ons vak elk jaar nieuw leven inblazen en inspireert velen om de veranderingen mede te creëren die nodig zijn om blijven miljoenen studenten thuis maken op campussen wereldwijd. Ontmoet ons op stand 738/639.

  Meer informatie
 • 26 Jun
  28 Jun

  NAA jaarlijkse conferentie en expo

  Denver, Colorado, USA
  Sluit je aan bij honderden vastgoedbeheerders en vastgoed professionals op deze 3 daagse conferentie. Ontmoet ons team in stand 1505.

  Meer informatie
Juli 2019
 • 04 Jul

  RICS Residential Property Conferentie

  London, Engeland
  Op de RICS-conferentie zal je horen over de nieuwste updates over residentiële ontwikkeling & diensten, case study's van woningprojecten en discussiëren over de volgende generatie van gebouwen. Kom langs bij onze stand en neem een kijkje naar onze Apps. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

  Meer informatie
Oktober 2019
 • 17 Okt

  ARMA jaarlijkse conferentie

  London, Engeland
  ARMA brengt professionals samen die betrokken zijn bij het beheer van privéwoningen. Dit jaar organiseert ARMA hun jaarlijkse conferentie in Londen op 17 oktober. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

  Meer informatie

Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid