Slim | Snel | en Accuraat

Rental Inspector

Ontdek onze Rental Inspector App, een App die speciaal is ontwikkeld voor het uitvoeren van je huurinspecties. Of het nu in/uittrede inspecties of renovatie check-ups zijn!

Een belangrijke tool voor vastgoedbeheerders, woningcorporaties en verhuurmakelaars!

Stop met het gebruik van pen & papier, kies efficiëntie, kies Chapps! Ontdek vandaag nog de Chapps Rental Inspector App.

Building Inspector

Ontdek de Chapps Building Inspector App. Dit is de enige inspectie tool die je nodig hebt voor het uitvoeren van je gebouwinspecties.

Met de App kan je gezondheids-, veiligheids- en beveiligingscontroles uitvoeren, regelmatige inspecties verrichten, incident rapportages opmaken, beheren en toewijzen van werkzaamheden, handige rapporten maken voor je jaarlijkse verslagen en nog veel meer!

Stop met improviseren en neem vandaag de totale controle!

Dorm Inspector

Eindelijk een tool die speciaal is ontwikkeld voor het beheer van je studentenhuisvesting, op of buiten campus!

We begrijpen dat het beheer van studentenkamers en huisvesting een hele uitdaging is. Daarom hebben we een specifieke tool ontwikkeld om aan de vraag van deze werkzaamheden te voldoen.

Gooi die spreadsheets weg en organiseer je met Chapps!

icon

Over Chapps

Chapps staat voor "Checking Apps".

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van een breed scala aan inspectie-oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de vastgoedsector. We zijn ons ervan bewust dat het uitvoeren van gedetailleerde en efficiënte inspecties de basis is waarop vastgoedbeheer functioneert.
Je moet de juiste gegevens verzamelen, zodat je ervoor zorgt dat de informatie die je verzamelt, je helpt betrouwbare en praktische informatie te genereren.
Dat is waar Chapps binnenkomt.

Er zijn veel redenen waarom je een professionele tool nodig hebt en betrouwbare inspecties kunt maken.
Dus stop met improviseren en gebruik Chapps.

Meer informatie

Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid